Nieuwe Seat SUV tot 2016 op de markt

sea Seat gaf ongeveer drie jaar geleden met de studie IBX (foto) een kijk op de eerste SUV van het merk - nu is de productie van een off-road voertuig een uitgemaakte zaak.

Het is bekend dat de Seat-modellen bijzonder behendig en wendbaar zijn in het stadsverkeer. Maar nu wil de Spaanse autofabrikant een van zijn voertuigen het terrein op sturen.



Ook van Seat zal er in de toekomst een SUV zijn. Dat heeft Jürgen Stackmann, CEO van de dochteronderneming van VW, bevestigd tijdens de persconferentie over de jaarlijkse resultaten in Barcelona. Het nieuwe model zal zijn om informatie van het bedrijfsleven om de technologie met de volgende VW Tiguan delen en 2016 op de markt komen.



Van Seat is er maar is tot dusver een SUV nog nooit geweest, maar zeer onervaren, de Spaanse autofabrikant is op ruwe terrain niet: zetel voor de komende jaren biedt een aantal modellen met all-wheel drive. De minivan Altea er om de onverharde weg variant Freetrack met meer bodemvrijheid en off-road uitstraling hebben. En met de studie IBX merk geleverd ongeveer drie jaar geleden al, het ontwerp sjabloon voor de nieuwe SUV.

Popular

Recent Posts

Blogarchief