Overtreders brengen vliegbrevet in gevaar

kein Geen toestemming meer om op te stijgen: als je met een auto over een rood licht rijdt, moet je misschien ook je vliegtuig achterlaten.

Als u zich niet in normaal verkeer gedraagt, wordt het u misschien niet toegestaan ​​om de lucht in te gaan. Te veel punten in Flensburg kunnen ertoe leiden dat de vliegbrevet op de proef wordt gesteld.



Boven de wolken is vrijheid niet onbeperkt: de eigenaar van een vliegvergunning moest dit als een privépiloot vaststellen. Zijn rijbewijs werd niet vernieuwd omdat hij talloze verkeerszonden op de grond had gepleegd. Naar de mening van de Hogere Administratieve Rechtbank van Nedersaksen (OVG) gaf dit aan dat de vergunninghouder niet beschikt over de vereiste karaktereigenschappen die van een piloot worden verwacht. De OVG bevestigde in een besluit (Ref.: 7 LA 88/11) de mening van het Federal Aviation Office, dat opdracht had gegeven tot een beoordeling van de geschiktheid van de piloot door een vluchtpsychologierapport.



De piloot was meerdere keren in vier jaar in de grasmat gegrepen: vier keer overschreed hij de maximaal toegestane snelheid met meer dan 20 km / h en zelfs één keer met 50 km / h. Bovendien had hij tijdens deze periode een rood verkeerslicht genegeerd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief