Boetes moeten verzonden worden om adres

te corrigeren 29 km / u te snel - dat bracht een man een boete van 160 euro en een rijverbod van een maand. Eigenlijk. Omdat de boete niet in de brievenbus van zijn woning belandde. ein bußgeldbescheid muss ordnungsgemäß zugestellt werden. Een boete moet correct worden bediend.

Een boete moet naar het juiste adres worden gestuurd. Als dit niet het geval is, komt het statuut van beperkingen van de wet na drie maanden. Dit blijkt uit een uitspraak van het Oberlandesgericht Bamberg (Az.: 3 Ss OWi 792/16).



In het geval dat werd onderhandeld, reed een man die buiten zijn dorp reed 29 km / u te snel. Hij kreeg een boete van 160 euro en een rijverbod van een maand. Aan de andere kant diende hij een klacht in. Hij was niet op de hoogte gesteld van boetes op zijn huisadres.



Hij was succesvol in de rechtbank. De verkeersovertreding is geblokkeerd. De procedure moet worden beëindigd en de onderliggende boeteberekening is niet effectief. Hij werd niet effectief afgeleverd. De autoriteit moest alleen vertrouwen op de informatie die door het autoverhuurbedrijf en verzonden naar de aankondiging straf naar het vermelde adres informatie. Een overzicht van het adres niet had plaatsgevonden. In feite, huisadres en het centrum van zijn leven van de man was op een andere locatie.



Na het arrest geeft de werkgroep Verkeer Wet van de Duitse Orde van Advocaten (DAV).



Association Traffic Law

Popular

Recent Posts

Blogarchief