Renault is van plan om een ​​ophaalstudie te zien op IAA

Renault plant zijn eerste pick-up. Dit heeft de Franse fabrikant nu in Parijs bevestigd. De bijbehorende ontwerpstudie zal worden gepresenteerd op de International Motor Show (IAA) in Frankfurt. Ten opzichte van de Nissan Navara: zo ziet de studie van de eerste pick-up van Renault eruit. Het zal worden getoond op de IAA in Frankfurt.

Een pick-up van Renault: als voorloper van de flatbed heeft Renault de ontwerpstudie Alaskan Concept op de IAA aangekondigd (openbare dagen: 17 tot 27 september). De bijbehorende productiemodel zal komen in de zomer van 2017 in de handel.



technisch nauw verwant aan de nieuwe Navara het zusterbedrijf Nissan, de Alaskan biedt een laadvermogen van een ton en is in Frankfurt als een zogenaamde dubbele cabine met vier deuren en vijf zitplaatsen. Voor de handel tonen de Fransen hebben extern op voorwaarde dat de auto met LED-techniek en de binnenkant oa een nieuw infotainmentsysteem met uitgebreide verknoping smartphone. Daarnaast is er volgens Renault op het dak een zonnecel voor de extra koplampen en in de zijwanden van de bagageruimte veel opbergoplossingen voor apparatuur.



De fabrikant maakt weinig informatie over technologie. Maar de 2,3-liter diesel met dubbele turbo zou tot 139 kW / 190 pk moeten leveren en alle vier de wielen moeten aandrijven.



IAA-website

Popular

Recent Posts

Blogarchief