Als het gaat om een ​​aanvullende tandartsverzekering zijn details van belang

zahnersat Kunstgebit is duur. Consumenten kunnen zichzelf wapenen met tandheelkundige supplementen tegen hoge uitgaven. Ze moeten goed kijken.

Voor een tandartsverzekering moeten klanten goed kijken. Omdat een test laat zien: de tarieven aangeboden door één verzekeraar alleen kunnen aanzienlijk verschillen.



De aanbiedingen voor aanvullende tandheelkundige verzekeringen zijn heel verschillend. Het hangt van de details af. Dit is het resultaat van een analyse van het analysehuis ochtendochtend vanuit Hofheim am Taunus. Over het algemeen namen de experts 500 tarieven van 37 verzekeringen onder de loep.



Klanten moeten ervoor zorgen dat het tarief privé medische factuuraandelen voor kunstgebitten vergoedt en betalingen doet die hoger liggen dan het standaardtarief van het tandartsvergoedingsschema. Ook moeten de kosten voor implantaten en inlays worden gedekt. ​​



Een andere indicatie voor een klantvriendelijk contract is het afstand doen van het normale beëindigingsrecht. Volgens de wet hebben verzekeraars het recht de overeenkomst op elk moment te beëindigen met een opzegtermijn van drie maanden in de eerste drie jaar na het sluiten van de overeenkomst. Redenen hoeven niet te worden vermeld. Als het bedrijf hiervan afziet, kunnen klanten zeker zijn van het contract. Een 30-jarige werknemer betaalt tussen 9,87 euro en 16,95 euro per maand voor dergelijk goed beleid.

Popular

Recent Posts

Blogarchief