Mailbox bedrijf moet vrouw beloofde winst betalen

ei Een mailbox operator heeft verkeerd prijstoezeggingen en uitnodigingsbrief verpakt en verzonden.

Wie past bij een winst, moet ook de hand over de beloofde prijs. Een vrouw had geklaagd omdat haar prijzengeld van 20 keer 1000 euro werd beloofd - van een bedrijf dat niet bestaat



Het Oberlandesgericht Oldenburg een zakenman veroordeeld, volgens tot en met vrijdag volgens 20.000 euro dat te betalen. werd genoemd in een winst te schrijven. De uitspraak is definitief (AZ: 11 U 23/11).



De eiser was een vrouw die in 2007 een brief ontving van een bedrijf genaamd Buchungszentrumwest met een postkantoor in Achim bij Bremen. Daarin was haar als de derde prijs 20 keer 1000 euro contant beloofd. Dit bedrijf bestond niet, de brievenbus werd beheerd door een derde partij en werd geleegd door zijn dochter. De vrouw kon niet door de brievenbus operators hun winsten, het draaien van haar rechtszaak tegen de zakenpartner.



De business partner van de mailbox eigenaar is de afzender van de prijs kennisgeving in de zin van de wet, besloot het Hof van Beroep rechter. Dit kunnen ook ondernemers zijn die de winst beloven aan consumenten bij niet-bestaande bedrijven. De rechtbank constateerde dat de verdachte met de postbusexploitant had gewerkt. Hij bezorgde de adressen, dekte af en zond de beloften en uitnodigingsbrieven uit.

Popular

Recent Posts

Blogarchief