Gedeeld huis maakt deel uit van een relatie

voor velen zu De ideale relatie voor de meeste mensen is om samen met hun partner een huis te hebben.

Wonen met de partner - voor de meeste geliefden is dit een cruciale factor voor een perfecte relatie. Ondersteuning en loyaliteit spelen ook een belangrijke rol voor veel paren, blijkt uit een enquête.



In de ideale relatie geven de meeste mensen de voorkeur aan het conservatieve model: 57 procent wil bij de keuken, bed en bad van hun geliefde zijn delen. Een partnerschap met een gemeenschappelijk dak boven het hoofd is dus nummer één van de geprefereerde relatiemodellen. Voor elke seconde (50 procent) is de huwelijksakte erbij. Dit is het resultaat van een representatieve enquête van het marktonderzoeksinstituut Innofact. Daarentegen kan slechts 7 procent van de respondenten zich een langeafstands - of open relatie voorstellen. Voor een patchwork-gezin zou slechts één op de tien (10 procent) kunnen opwarmen.



Betrokkenheid in een relatie is voor de meeste, maar niet alleen, gerelateerd aan de woonsituatie: het is belangrijker voor elke seconde dat de partner hem of haar in elke situatie ondersteunt. Absolute loyaliteit is cruciaal voor iets minder dan een derde (32 procent). Samen plannen voor de toekomst zijn een belangrijke indicator voor een stabiele relatie voor elke vijfde (20 procent). De wens om kinderen (14 procent) of de gemeenschappelijke rekening (11 procent) te hebben, is voor de meeste mensen niet zo belangrijk.



Namens het online datingbureau Parship zijn 1079 mensen tussen de 18 en 65 ondervraagd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief