Duaal of school: dit soort training is beschikbaar

Na het verlaten van school weten veel jonge mensen nog niet precies in welk gebied ze willen werken. Naast een kijkje in het respectieve beroepenveld, moeten de jongeren zich ook bewust zijn van het type training. i In de leertijd voltooien de meeste cursisten een duale stage.

Onderwijs is niet hetzelfde als onderwijs - jongeren komen soms heel verschillende soorten beroepsopleiding tegen. Het tijdschrift Einstieg (nummer 3/2016) introduceert drie veelvoorkomende:



Schooleducatie: dit is waar adolescenten meestal studeren aan een vakschool. Er zijn ongeveer 180 school-gebaseerde trainingsprogramma's - inclusief de verpleegster. Jongeren leren vooral op school, ze verwerven bijvoorbeeld het praktische deel van de opleiding door middel van stages en praktische fasen. Op scholen voor beroepsonderwijs moeten jongeren mogelijk schoolgeld betalen.



Duaal onderwijs: de meeste mensen denken over dit onderwerp als het gaat om onderwijs. Hier cursisten leren in het bedrijf en in de vakschool. Jongeren krijgen een opleiding uitkering. Meestal is dit bijvoorbeeld de timmerman of het kantoor administrator



middelbare school opleiding: spreektijd zaken wanneer ze met een extra kwalificatie anbieten. Jugendliche opgeleid dan niet alleen het verwerven van een opleiding diploma in het onderwijs, maar maakt bovendien een verdere - over. eerste retail merchant en vervolgens verhandelen bedrijfskundige. Deze gecombineerde opleiding is meestal ten minste vakdiploma vooruit.

Popular

Recent Posts

Blogarchief