Gezondheid: adolescenten Diabetici moeten medische zorg zoeken voordat ze een beroep kiezen

14.12.2015 Het kiezen van de juiste baan hangt ook af van de gezondheid. Adolescente diabetici dienen een arts te raadplegen alvorens te beslissen. Omdat bijna alle deuren voor hen openstaan, echter, sommige functies moeten worden overwogen. berufswunsc carrièrebouwer? Adolescenten met diabetes hoeven niet noodzakelijkerwijs beroepen te kiezen waarvoor langdurig hoge fysieke prestaties vereist zijn.

Tieners met diabetes kunnen praktisch elk beroep leren. Maar ze moeten met hun arts te bespreken alvorens een definitief besluit, zegt Oliver Ebert, een expert op het onderwerp in het Duitse Diabetes Vereniging.



zijn uitgesloten voor diabetici is alleen die activiteiten die niet in verhouding te betrekken als gevolg van de ziekte kunnen risico's komen.



Dit kan bijvoorbeeld het geval wanneer een beschermend pak moet gedragen worden op het werk, zoals bij het hanteren van radioactieve stoffen of chemicaliën zijn. Als hypoglykemie is hier wellicht niet mogelijk zijn om het pak uit te nemen zonder gevaar.



Omdat de veranderingen in de gezondheid die samenhangen met de ziekte onvoorspelbaar zijn, kan het ook verstandig zijn om die beroepen niet te kiezen die constant hoge niveaus van fysieke activiteit vereisen.



Zelfs als het beroep wordt uitgeoefend Misschien zijn er op dit moment op lange termijn problemen als gevolg van de ziekte. Daarom is het goed om vooraf met de arts duidelijk te maken wat logisch is.

Popular

Recent Posts

Blogarchief