Ouders hebben er baat bij als oma en opa het goed kunnen vinden met kleinkinderen

Zodra grootmoeder en opa er zijn, worden de ouders uitgelogd. Als haar kind zo gefixeerd is op haar grootouders, moeten moeder en vader het een goed teken vinden. Omdat het niet betekent dat de ouders plotseling niet belangrijk zijn. wen Als er een "Super Opa" verzorging van de kinderen, de ouders kunnen zich verheugen op.

Zodra grootmoeder en opa er zijn, worden de ouders uitgelogd. Als haar kind zo gefixeerd is op haar grootouders, moeten moeder en vader het een goed teken vinden. Omdat het niet betekent dat de ouders plotseling niet belangrijk zijn.



Kleine kinderen weten dat de ouders, aangezien de cijfers bijlage in de achtergrond is er erg goed. Een bezoek aan de grootouders voelen meisjes en jongens te genieten. En ouders kunnen profiteren van de nauwe band: "In een vertrouwde relatie tussen kleinkinderen en grootouders Ouders kunnen ze meer van hun eigen hulp gebruiken", zegt Hermann Scheuerer-Engels van de Nationale Conferentie van Educational Consulting (BKE)



is problematisch. indien de ouders het gevoel hebben dat de grootouder met hen concurreren om de gunst van het kind. Of wanneer oma en grootvader opvoedingsconcepten verkeerd begrijpen voor het kind of hem anders laten doen in het bijzijn van de ouders. Zo verzwakken ze de ouders in hun rol tegenover het kind. Als moeder of vader dergelijk gedrag opmerken, moeten ze dit onmiddellijk aanpakken en verduidelijken, adviseert Scheuerer-English.

Popular

Recent Posts

Blogarchief