Draag laarzen aan de rok: wat is er mis met styling

Een korte rok en chique laarzen, je kunt bijna niet fout gaan. Maar een mode-adviseur weet wat je moet vermijden, zelfs met deze zogenaamd accurate combinatie. we Wie rok en laarzen wil combineren, moet een paar stylingtips overwegen: hakken, bijvoorbeeld, laten de benen langer lijken, terwijl hakloze laarzen er ongunstig uitzien.

In het najaar en de winter kunnen de laarzen eindelijk uit de diepte van het schoenenrek komen. Maar qua styling is er veel te overwegen - vooral bij het combineren van laarzen met rock.



Kortom, met platte laarzen aan de rok lijken je benen korter en zijn je voeten groter, legt modeconsulente Britt Kiefer uit Hamburg uit. Onder bepaalde omstandigheden zul je in deze combinatie snel kleiner en sterker zijn dan je in werkelijkheid bent. En je vergeeft de kans om beenlengte te krijgen met een beetje hiel en zo het lichaam te rekken.



Zelfs een brede schacht kan het effect verergeren, omdat het geheel er dan stevig uitziet. En: hoe dikker de zool, hoe meer de benen worden samengedrukt, geeft Kiefer te overwegen. Hebben de laarzen opvallende details, zoals cross-bandjes of klemmen, waardoor de optische gewicht te verhogen op de voeten



op het onderwerp van opslag en panty's van toepassing. Let op: het kijken naar de kousen buiten de laarzen, die een extra horizontale lijn biedt - verkort de poot. En een laatste opmerking: De panty moet kleur match laarzen en jas en hebben een contrast


vormen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief