Kleurrijke legwear: pasteltinten zijn trendy

Panty's en leggings zijn het universele wapen tegen schommelende temperaturen. Kleurrijk, gestructureerd en met patronen, ze zijn een blikvanger. Mantelzorgers moeten voorzichtig zijn om alleen het beste op het lichaam te benadrukken. pastellfarbe Beeldzoom Pastelkleuren zijn in trend met panty's - zoals Kunert laat zien (elk 9 euro).

Panty's blijven een hit tijdens de overgangsseizoenen en koelere zomers. Vooral kleurrijke modellen. Mode-adviseur Andreas Rose uit Frankfurt raadt echter af om te lichte kleuren op het been te dragen. "Ze reflecteren het licht", legt hij uit. Dat maakt de benen er dikker uitzien. "Donkere panty's absorberen daarentegen licht, waardoor je er slanker in zwart uitziet", zegt hij.



Briljante modellen zorgen ervoor dat je benen er dikker uitzien. Ondoorzichtige versies hebben ook één nadeel: "Ze verkorten visueel het been, zodat kleine vrouwen voorzichtig moeten zijn", zegt Rose.



In de lente en de zomer blijven panty's in een modieuze vorm. Deze kunnen ook worden toegepast. En Rose adviseert: "Als je iets gek op je been draagt, zou de rest van je kleding subtiel moeten zijn."



Als je naar de catalogi van de fabrikant kijkt, valt vooral op dat subtiele kleuren nu op de panty's sieren. Hudson heeft roze, turquoise of een zacht lichtgroen aangeboden, Kunert panty in zachte pastelblauwe en citroengele vlinder. De legging met motieven van Trasparenze heeft onder andere pastel-bloemenpatronen.


be Afbeeldingszoom Pastelkleuren zijn ook in de mode met legging met motieven - Trasparenze heeft bloemmotieven in de aanbieding (ongeveer 16 euro). rosa Afbeeldingzoom Roze, turquoise of lichtgroen: de maillots van de Hudson lentecollectie zijn kleurrijk (elk 8 euro).

Popular

Recent Posts

Blogarchief