Toestaan ​​dat het Rürup-pensioen wordt gecertificeerd tot het einde van het jaar

De certificeringstermijn voor Rürup-Renten vervalt: Tot 31 december hebben klanten de mogelijkheid om hun contracten aan te passen aan de certificeringscriteria. Alleen dan kunnen de bijdragen worden geclaimd als speciale uitgaven.

De certificeringstermijn voor Rürup-pensioenen verstrijkt: Tot 31 december hebben klanten de mogelijkheid om hun contracten aan te passen aan de certificeringscriteria. Alleen dan kunnen de bijdragen worden aangemerkt als speciale uitgaven.



Klanten met een basispensioencontract moeten controleren of hun beleid aan de certificatiecriteria voldoet. Alleen wanneer het ook wel Rürup pensioenovereenkomst is gecertificeerd, kunnen ze de bijdragen voor de inkomstenbelasting als buitengewone uitgaven te maken. De deadline voor de omzetting van contracten is nu uitgebreid door het federale ministerie van Financiën op 31 december, volgens de Vereniging van Duitse Verzekeraars (GDV) in Berlijn.



zijn getroffen, volgens de GDV basispensioen contracten uiterlijk op 31 maart 2010 zijn voltooid, maar niet voldoen aan de criteria van de certificatie-instelling. Deze contracten kunnen tegen het einde van het jaar worden geconverteerd naar een gecertificeerd model voor een basispensioencontract als de klant hiervoor toestemming geeft. Oorspronkelijk verliep de deadline hiervoor op 30 juni. Degenen die instemmen met de omzetting van hun Rürup-contract in de gecertificeerde contractsteekproef tegen het einde van het jaar, kunnen met terugwerkende kracht de voorwaarden scheppen voor een belastingaftrek voor de bijdragen in 2010.

Popular

Recent Posts

Blogarchief