Niet huren bij federale politie voor tatoeage rechts

Individuele afwijkingen zijn moeilijk te handhaven: paardenstaarten bij mannen of grootschalige tatoeages - de politie houdt niet van zulke eigenaardigheden in hun gelederen. Flitsende tatoeages rechtvaardigen een niet-inhuren bij de federale politie. Dus besloot de Hessische administratieve rechtbank. Alleen het Federale Constitutionele Hof zou dit besluit kunnen vernietigen.



Kandidaten met grote tatoeages kunnen door de federale politie worden geweigerd. De Hessische administratieve rechtbank in Kassel op vrijdag (11. Juli) bij besluit, de aantrekkingskracht van een jonge vrouw terug. Ze was niet succesvol voor de chique Polizeivollzugsdienst toegepast



De kandidaat uit Darmstadt draagt ​​op zijn rechter onderarm getatoeëerd in het Frans gezegde. "Please controle mezelf." In de rechtbank ze wilden bereiken, zijn toegelaten tot de competitie voor opleiding zijn.



de VGH niet gevolgd. Je hebt geen recht om te beslissen over de top Hessische administratieve rechter, de bevestiging van een beslissing van de administratieve rechtbank van Darmstadt vanaf juni. De tatoeage overtreft de reikwijdte van de nog steeds acceptabele individuele opvallendheid dat een afstand niet geloofwaardig door de vrouw werd aangeboden. De vrouw moet nog steeds naar het Federale Constitutionele Hof.



De federale politie had verwezen naar de weigering om richtsnoeren op te stellen, volgens welke zichtbare tatoeages in het algemeen gekant zijn tegen de tewerkstelling in de dienst. Het gaat onder meer over het niet aanbieden van provocaties. De tatoeage is in de zomer, wanneer politieagenten shirts met korte mouwen dragen, zichtbaar voor iedereen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief