Parentingles nu ook op universiteiten

Veel studenten zijn boos over de ouderendag: dan leren mama en papa hoe hun kinderen in de klas presteren. En omdat studenten steeds jonger worden, is het aanbod nu ook beschikbaar op sommige universiteiten.

Veel studenten zijn boos over de ouderendag: mama en papa leren hoe hun kinderen dat in de klas doen. En omdat studenten steeds jonger worden, is het aanbod nu ook beschikbaar op sommige universiteiten.



De ouderendag is niet langer alleen op school. Ondertussen is hij ook populair bij universiteiten. De universiteiten in Freiburg, Osnabrück en Münster hebben bijvoorbeeld informatiegebeurtenissen voor voogden geïntroduceerd, meldt het tijdschrift "Unicum". Ouders kunnen die dag leren als het nageslacht aan het studeren is. Naast een bezoek aan de campus en in de lezing, spreken de ouders ook zo nodig met de professoren. "Ouder alarm" is de naam van het evenement aan de Universiteit van Münster.



De reden voor de introductie van ouderdagen op de universiteit is dat de nieuwe studenten altijd jonger zijn. Sommigen van hen hebben zelfs niet hun 18e Verjaardag gevierd, meldt het universiteitsblad. Als gevolg hiervan zouden veel ouders willen controleren of de jongeren aan de universiteit het goed en wel goed doen.



Service:



Volgende ouderendagen: Universiteit van Osnabrück (22 januari), Albert - Ludwig Universiteit van Freiburg (19 oktober), Universiteit van Münster (laatste oktober of eerste week van november).

Popular

Recent Posts

Blogarchief