Verloop van de ongevallenverzekering verhoogt de prestaties

Vooral voor jongeren is een ongevallenverzekering de moeite waard, bijvoorbeeld na sportongelukken. Maar zelfs voor mensen ouder dan 30 jaar kan een beleid voordelen opleveren. Waar consumenten naar moeten zoeken: sportunfäll Sportongevallen kunnen onherstelbare schade aanrichten. Ongevallenverzekerden ontvangen in dit geval financiële voordelen. Of het nu gaat om inline skaten, voetballen of fietsen - voor een sportief actieve ongevallenverzekering kan het nuttig zijn. De ongevallenverzekering betaalt bijvoorbeeld als na een val de gebroken arm stijf blijft en permanent hulp in het huishouden nodig is.



De basisverzekering is afhankelijk van leeftijd en inkomen, legt de vereniging van verzekerden (BdV) in Henstedt-Ulzburg bij Hamburg uit. Als u tot 30 jaar oud bent, wordt zes keer het bruto jaarinkomen als basisbedrag aanbevolen. Het moet vervijfvoudigd zijn voor 40-jarigen en viervoudig voor 50-jarigen.



Daarnaast moeten polishouders het eens worden over een progressie, adviseert BdV in een brochure. Meestal geldt dit van 25 procent invaliditeitsgraad. Als gevolg van de progressie neemt het verzekeringsuitkering geleidelijk toe met hogere mate van invaliditeit.



Een voorbeeld: de overeengekomen uitkering voor invaliditeit is 100.000 euro en een extra progressie van 225 procent is overeengekomen. In dit geval zou het voordeel voor een invaliditeitsgraad van 100 procent 225.000 euro zijn.



Brochure van de BdV

Popular

Recent Posts

Blogarchief