Stel gameconsoles samen in

spielkonsole Spelconsoles bieden de mogelijkheid om beperkte accounts voor kinderen in te stellen.

De vele mogelijkheden van gameconsoles bieden onhandelbare risico's voor kinderen. Vooral de internettoegang moet met de nodige voorzichtigheid worden behandeld. Voor de leeftijd geschikte instellingen zijn echter mogelijk.



Met de nieuwe consoles Xbox One en Playstation 4 kunnen gebruikers veel informatie over zichzelf online plaatsen. Ouders moeten er daarom voor zorgen dat de apparaten niet zomaar in de kinderkamer verdwijnen, maar samen met het nageslacht worden opgezet. Dit is wat het initiatief laat zien! Wat je kind met media doet. Voor zowel Playstation 4 als Xbox One kunnen ouders speciale kinder - of kindaccounts instellen.



Deze gebruikersaccounts hebben alleen toegang tot bepaalde functies van de consoles, afhankelijk van de instelling. Je kunt bijvoorbeeld voorkomen dat kinderen met een Xbox of Playstation online gaan of video's uploaden die ze met hun aangesloten camera hebben gemaakt - op beide consoles is een functie aanwezig. De beperkte accounts kunnen ook gewoon beginnen met games die geschikt zijn voor de leeftijdsgroep



Daarnaast zijn, neem een ​​kijkje op de privacy-instellingen die er bestaan ​​op zowel de Playstation en de Xbox. Dit moet de ouders controleren die verzamelt informatie over een console hun kinderen en waar ze worden doorgegeven. De Xbox One van Microsoft is nu beschikbaar op de markt, zal Sony's PlayStation 4 te volgen op 29 november.

Popular

Recent Posts

Blogarchief