Til zware lasten langzaam van de grond

Hau-jerk: Til het zware pakket op met een trein in de lucht? Met deze methode moeten belastingen niet beter worden verhoogd. Als je een paar tips volgt, kun je je rug sparen. we Als u hard moet werken, moet u de lading langzaam en gelijk optillen. Dus de achterkant wordt gespaard.

Klik gewoon op: til het zware pakket met een trek op? Met deze methode moeten belastingen niet beter worden verhoogd. Als je op een paar tips let, kun je je rug sparen.



Veel werkende mensen moeten soms hard werken om een ​​klus te klaren. Bij constructie kan dit bijvoorbeeld een zak cement zijn. Het is een zware boekenshow op kantoor. Om dingen gemakkelijker te maken, tillen velen de lading van de grond. Maar ze moeten dat vermijden, adviseert de Duitse sociale ongevallenverzekering (DGUV). Omdat de belasting hoge snelheden voor de rug heeft. Het zou gezonder zijn om het gewicht langzaam en gelijkmatig op te tillen.



Om ongeveer één pakket van de grond te heffen, moet men niet hurken, aldus de DGUV. Het is beter om met een rechte rug zo dicht mogelijk bij de lading te naderen en de billen naar achteren te duwen wanneer u bukt. De knieën mogen nooit meer dan 90 graden worden gebogen. Zorg ervoor dat de wervelkolom niet gedraaid is om pijnlijke spanningen te voorkomen. Dit gebeurt gemakkelijk wanneer iemand zich omdraait tijdens het tillen, bijvoorbeeld naar een collega. Het is beter in deze situatie, de voeten en draai het hele lichaam.

Popular

Recent Posts

Blogarchief