Ouderlijke regels voor het starten van school: Motiveren in plaats van

De schoolintroductie is een speciale gebeurtenis voor kinderen. Velen zijn verheugd om eindelijk een scholier te worden. Hoe kunnen ouders hun kinderen ondersteunen bij de overgang naar de nieuwe levensfase? ein Een schooltas en een klein feestje: een goede start van de school motiveert het kind - ouders moeten het evenement niet overbelasten.

Beginnen met school is altijd een groot probleem voor kinderen. Maar ouders moeten oppassen dat ze de start van de basisschool niet overbelasten. Anders worden de kleintjes onnodig onder druk.



The Medicine Professor Veit Roessner van kinder - en jeugdpsychiatrie Dresden University Hospital legt twee belangrijke regels voor ouders:



De ouders kunnen doen: A Celebration, behandelt - om terug naar school met name te plegen, is vrij gevoel voor het kind begint trots en gemotiveerd in deze nieuwe fase van het leven, zegt Roessner. Maar ouders moeten de school start met een positieve noot te bieden en bouwen geen prestatie druk. Spreuken begint zodra de ernst van het leven, kan men belachelijk zeggen - als het het kind aankan. Maar sommige kinderen zouden onnodig angsten kunnen ontwikkelen.



Dit zou ouders moeten vermijden: druk opbouwen en hun eigen angsten overdragen aan het kind. Dit omvat bijvoorbeeld het geven van kinderen wat ze zelf graag hadden willen doen - volgens het motto: Mijn kind zou het eenmaal beter moeten hebben. Of de gedachte: ik ben misschien niet zo speciaal, maar mijn kind is er zeker begaafd voor.



Kinder - en jeugdpsychiatrie Dresden

Popular

Recent Posts

Blogarchief