Doe iets goeds voor je werk in alledaagse banen

Zittend voor uren aan het bureau is vergif naar de achterkant. Iedereen weet dat. Maar met weinig moeite kunt u veel doen voor de verlichting van de wervelkolom. i In het dagelijkse kantoorleven kun je de rug met weinig moeite ontlasten.

Kantoormedewerkers zitten uren aan de balie. Regelmatig sporten is erg belangrijk voor hen, volgens de Duitse Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie. Maar zelfs in het dagelijks leven kan een kleine impact een grote impact hebben op uw rug.



- Steeds weer opstaan: om regelmatig op te staan ​​van uw bureau tijdens werkuren, helpt het om de printer en de prullenbak niet naast het bureau maar aan de andere kant van de kamer te plaatsen.



- Zitpositie wijzigen: Ga rechtop zitten, leun dan achterover en leun achterover met de rugleuning van de stoel: het telkens opnieuw veranderen van de zitpositie is gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven - en doet zeker je rug goed.



- Gebruik het woon-werkverkeer : Is het mogelijk om met de fiets te reizen? Als dat zo is, moeten professionals dat doen. Anders is het goed om een ​​keer eerder van de bus of metro te stappen en te lopen. In plaats van op de eerste plaats in de bus te vallen, is het beter om te gaan staan. Het evenwicht op de bus houden is ook een uitdaging voor de spieren.

Popular

Recent Posts

Blogarchief