Bij verkeerslichten geven de flitspalen twee keer

vrij ampel-blitzanlage Verkeerslichtsystemen schakelen meestal twee keer uit. Dit is hoe de snelheid van de voertuigen kan worden gemeten.

Snelheidscontroles zijn niet alleen op federale snelwegen en snelwegen, maar ook bij verkeerslichten. Bij veel verkeerslichtsystemen is er daarom een ​​flitseenheid die tweemaal wordt geactiveerd.



Flitssystemen bij verkeerslichten met camera volgen tweemaal op om te bepalen met welke snelheid een auto over het rode licht rijdt. Zo kan worden verduidelijkt of de bestuurder heeft gerend zonder te remmen of zelfs op vol gas in rood of net iets over de stoplijn is gegleden en is geremd voordat hij de kruising heeft bereikt. In het eerste geval is een helder rood licht schending voor, die wordt bestraft met ten minste 90 euro boete en drie punten in Flensburg, legt TÜV Nord



Om de snelheid zich onder het wegdek twee inductielussen te meten. Een direct achter de Stoplijn en een kruispunt beschermd door het verkeerslicht. Wanneer u over deze contactlussen rijdt, knippert deze eenmaal per keer. Er worden twee foto's gemaakt als de bestuurder over de stoplijn rijdt in rood, volgens TÜV Nord. De foto's zijn bewijs in goede procedures.

Popular

Recent Posts

Blogarchief