Driehoekige designfiets Strida komt naar Duitsland

eine Een ding als geen: de vouwfiets Strida heeft een zeer idiosyncratische vorm. Het werd in de jaren tachtig ontwikkeld door de Britse ontwerper Mark Sanders.

Het idee van deze vouwfiets is niet nieuw. Toch kan het overtuigen alleen in grote steden: Strida brengt een fiets in eigenzinnige vorm op de markt, die snel opvouwbaar en af ​​te halen is.



Met de Strida komt een ongewone vouwfiets naar Duitsland. De driehoekige fiets werd in de jaren tachtig ontwikkeld door de Britse ontwerper Mark Sanders, die reageerde op de verkeerschaos in Londen. Volgens de importeur MSA kan de fiets met slechts een paar eenvoudige stappen tot de grootte van een reistas worden opgevouwen. Omdat het een riemaandrijving heeft die niet gesmeerd hoeft te worden, blijven de kleding schoon wanneer u de opgevouwen fiets draagt ​​of duwt.



De Strida is verkrijgbaar in drie versies, vervolgt MSA: het basismodel Strida LT wordt geleverd met 16-inch wielen, heldere framekleuren en de kleinste verpakkingsgrootte van 114 keer 51 keer 23 inch. De Strida SX heeft grotere en daarom soepelere 18-inch aluminium wielen en heeft het laagste gewicht van 9,5 kilogram. Bijzonderheid van de Strida Evo is een draadloos trapascircuit met drie versnellingen, dat via het ontslag wordt bediend. Prijzen beginnen bij 599 euro.

Popular

Recent Posts

Blogarchief