Google toont op verzoek alleen actuele verwijzingen

Google helpt u graag bij het vinden van de juiste informatie. Als u de informatie niet op relevantie wilt sorteren, maar eerder op basis van actualiteit, kan Google dat zeggen. di De zoekopdracht kan voor allerlei criteria op Google worden gefilterd.

Google helpt u graag bij het vinden van de juiste informatie. Als u de informatie niet op relevantie wilt sorteren, maar eerder op basis van de actualiteit, kan Google dat zeggen.



Normaal gesproken sorteert de zoekmachine na het invoeren van een zoekterm de relevante sites op relevantie. Het belangrijkste is dat het eerst verschijnt. Als u echter op zoek bent naar nieuwe, actuele informatie, kunt u Google vragen om alleen volledig nieuwe artikelen en vermeldingen op webpagina's weer te geven.



Om de periode te beperken vanaf waar de weergegeven zoekresultaten moeten komen, moet eerst de gewenste zoekterm in voer het zoekmasker in. Nadat Google de resultaten heeft weergegeven, klikt u op 'Meer opties' in de linkermarge kolom. Hier kunnen gebruikers kiezen uit verschillende perioden waarin de zoekresultaten moeten komen: de laatste 24 uur, de laatste week, de laatste maand of alle vermeldingen van het afgelopen jaar. Na een klik laadt Google onmiddellijk de pagina met overeenkomende resultaten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief