Moet elke stenen chip in de voorruit gerepareerd worden?

Vooruit draaiende auto's. Kiezelstenen aan, het gebeurt snel: ze duiken op de voorruit, een kleine sprong is het vervelende gevolg. Maar in ieder geval is een reparatie nodig? is Als de glasschade groter is dan een munt van twee euro, moet de schijf worden vervangen.

Een steenslag tegen de voorruit veroorzaakt snel schade. Afhankelijk van het type, de grootte en de locatie van de rockfall wordt snelle reparatie aangekondigd, omdat de schijf onder spanning staat, volledig kan scheuren door de wind of een schok, waarschuwt de TÜV Nord. Snelle actie is vereist als de glasschade groter is dan een munt van twee euro. Vervolgens moet de schijf worden vervangen.



Reparatie speciale hars toegestaan ​​indien de schade minder is en niet binnen het gezichtsveld van de bestuurder - die ongeveer 30 centimeter breed gebied op de ruit boven het midden van het stuur, boven en onder begrensd door de veegoppervlak, De rockfall niet dieper dan vijf millimeter en meer dan tien centimeter moet de glasrand worden verwijderd, zo moet repareren door een werkplaats. Hoewel zeer kleine krassen of scheuren kunnen leiden tot ongewenste reflecties, is in deze gevallen geen reparatie vereist.

Popular

Recent Posts

Blogarchief