Jaguar-studie schetst E-Type erfgenamen

Bij Jaguar zijn er plannen voor een sportwagen onder de XK-familie. Met de studie C-X16 wil de Britse fabrikant een voorproefje geven van de nieuwe auto op de IAA. jaguar plant einen neuen sportwagen. die studie c-x16 wird auf der iaa gezeigt. (bild: jaguar) Jaguar plant een nieuwe sportwagen. De studie C-X16 zal op de IAA worden getoond. (Afbeelding: Jaguar)

Jaguar heeft plannen voor een sportwagen onder de XK-familie. Met de studie C-X16 wil de Britse fabrikant een voorproefje geven van de nieuwe auto op de IAA.



Volgens informatie van het bedrijf zal de concept car naar verwachting dicht bij het verwachte productiemodel voor 2012 liggen. Op de internationale autoshow IAA (15 tot 25 september) in Frankfurt am Main zal er een voorproefje zijn. De sportwagen zou als concurrent kunnen concurreren met modellen zoals de Porsche Cayman of de BMW Z4.



Ten eerste toont Jaguar het ontwerpontwerp, waarvoor geen technische gegevens zijn, als coupé. Maar aangezien het model wordt beschouwd als de erfenis van de legendarische E-Type, zijn er al meer modelplannen: net als de slechts 50 jaar oude klassieker die in de toekomst moet worden gebouwd, zijn opvolger als een roadster.

Popular

Recent Posts

Blogarchief