KTM introduceert nieuwe travel enduro 1190 Adventure

Van KTM zal er een nieuwe travel-enduro zijn. De ontworpen voor weg - en terreinmotor is in twee varianten leverbaar - elk met focus op de weg of op de weg.

Van KTM komt er een nieuwe reisexpenduro. De motorfiets voor weg en off-road bestaat uit twee varianten - elk met een focus op de weg of off-road.



De Oostenrijkse motorfabrikant KTM wil aanwezig zijn op de Intermot (openbare dagen: 3 tot 10. Oktober) in Keulen een nieuw avontuur introduceren dat technisch en qua prestaties beter is dan het huidige model, zoals KTM-woordvoerder Thomas Kuttruf zei. Er zijn ten minste twee varianten te verwachten "met duidelijke verschillen in ontwerp, uitrusting en oriëntatie", vervolgt Kuttruf. De verwachting is dat de ene versie meer terreingericht is en de andere meer gericht op het gebruik op de weg.



Volgens de huidige stand van de nieuwe 1190 Avontuur wordt aangedreven door een tweecilinder V-motor met 1195 cc en 110 kW / PS 150, dat is afgeleid van de supersportband KTM RC8 R. De rapporten het tijdschrift "Motor" (uitgave 18/2012) voor een test aandrijving met de prototypes.



de voorproductie model volgens het rapport via een elektronische drive-by-wire gashendel, selecteerbare vermogensniveaus voor verschillende rijsituaties traction control en integrale ABS. Met een volledige 24-liter tank, zal de machine slechts 230 kilogram wegen. De marktintroductie van de KTM 1190 Adventure wordt verwacht in 2013.

Popular

Recent Posts

Blogarchief