Late eer voor de Renault 4

Nu is de legendarische R4 van Renault opnieuw tot de laatste eer gekomen. De Franse universele auto met de grote klep heeft de overhand gehad in de stem van de lezers voor het 'Golden Classic Steering Wheel 2011'. Een eer, die onder andere ook de Jaguar E-Type en de Mercedes SL vanaf 1971 tot een deel werd.

Nu is Renault's legendarische R4 weer te laat vereerd. De Franse universele auto met de grote klep heeft de overhand gehad in de stem van de lezers voor het 'Golden Classic Steering Wheel 2011'. Een eer die was onder andere de Jaguar E-Type en de Mercedes SL van 1971 tot deel.



In vijf categorieën hebben "Auto Bild Klassik" gestemd 27 000 lezers van het magazine. In aanvulling op de iconische sportwagen Jaguar E-Type, die reeds voetballer Günter Netzer en acteur Alain Delon diende als een stijlvolle wijze van vervoer, de SL in de categorie "Convertibles en roadsters" en de R4 in de kleine auto zijn in de salons van de "Adenauer" - Mercedes 300 van 1951 en in de categorie "SUV" werd de Unimog de "klassieker van het jaar" genoemd. Midden

Popular

Recent Posts

Blogarchief