Mercedes GLA brengt wijzigingen aan in Detroit

Nieuwe bumpers, frisse kleuren en aangepaste stoelen: zo verzendt Mercedes de GLA naar het nieuwe jaar. De opgeheven SUV is te zien op de Detroit Motor Show. facelif Facelift in het voorjaar: met kleine ontwerpwijzigingen, een uitgebreid assortiment motoren en nieuwe functies heeft Mercedes voor de GLA-toekomst minimaal 28 941 euro nodig.

Mercedes vernieuwt de GLA. Voor de Detroit Motor Show (openbare dagen: 14 tot 22 januari) toont de fabrikant uit Stuttgart de compacte SUV met geretoucheerd ontwerp, uitgebreid motorbereik en nieuwe uitrustingskenmerken.



De prijzen voor de Mercedes GLA beginnen in de toekomst met 28941 euro. De levering van de nieuwe modellen start in het voorjaar, zei de fabrikant. De GLA is van buitenaf vooral te zien aan nieuwe bumpers, frisse kleuren en velgen en de optie van LED-koplampen.



Er zijn ook innovaties in functies en sfeer: onder andere gewijzigde stoelen en een 360 graden Camera en gemakkelijke toegang zonder sleutel. Nieuw in het bereik van vijf benzine en drie diesel van 80 kW / 109 pk tot 280 kW / 381 pk is de GLA 220, die de opening tussen de A 200 en de A 250 met 135 kW / 184 pk sluit. Standaard uitgerust met vierwielaandrijving, kost het minstens 37 146 euro, dus Mercedes aan.



Detroit Motor Show

Popular

Recent Posts

Blogarchief