Ontwerpstudie Hazumi anticipeert op de volgende Mazda2

fas Bijna de volgende Mazda2: Het onderzoek Hazumi Mazda toont al een groot deel van de volgende generatie van de Japanse kleine auto.

De nieuwe versie van de Mazda2 zich aftekent op de Salon van Genève, de Japanse fabrikant, de studie Hazumi voor, die een zeer concrete kijk op de volgende generatie van kleine auto



De nieuwe Mazda2 aan om informatie van geeft. zakelijke kringen nog dit jaar gepresenteerd en zou daarom in oktober op de Paris motor Show. Een glimp van de Hazumi op de Geneva Motor Show (openbaar dagen: 6 tot 16 maart).



De Hazumi is een vijfdeurs, wijd open grille. De studie meet 4,07 meter en biedt ruimte aan vier individuele stoelen met een wielbasis van 2,59 meter. Er zal een conventionele achterbank in de serie zijn.



De Hazumi anticipeert ook op enkele series premières onder het blik. Het is uitgerust met een reeks geavanceerde veiligheidssystemen en wordt aangedreven door een nieuwe 1,5-liter diesel. De motor noemt Mazda nog niet, maar de Japanners hebben al vastgesteld dat de CO2-uitstoot lager is dan 90 g / km. Dit zou betekenen dat de Mazda2 in de nieuwe editie ongeveer 3,4 liter verbruikt en bespaart in vergelijking met het huidige model ongeveer 20 procent.



Website van het Autosalon van Genève



Website van het Autosalon van Parijs

Popular

Recent Posts

Blogarchief