Zoek vergelijkbare bands op musicroamer. com

De muziekindustrie is erg snel. Dat is waarom veel mensen het moeilijk vinden om bij te houden. Ze kunnen zichzelf echter wel helpen met een website. welch Welke muziek kan je nog steeds leuk vinden? Met slechts een paar klikken wordt een wolk van banden die op elkaar lijkt gecreëerd.

Berlin (dpa / tmn) - Als je niet constant naar concerten gaat of een echte muziekkenner hebt met een vergelijkbare smaak in de vriendenkring, vind je het misschien moeilijk om nieuwe bands te vinden. Welke artiesten kun je nog steeds leuk vinden? Wat klinkt hetzelfde?



Een beetje hulp is omdat de website musicroamer. com. Gebruikers kunnen een bandnaam te voeren, zoals Queen hier. Zelfs een wolk met andere artiesten lijken de kunstenaar - in dit voorbeeld over Led Zeppelin en Deep Purple. Trouwens, luisteren naar korte clips van nummers van de kunstenaar u



Als u wilt nog meer suggesties kunnen open vervolgens extra aansluitingen hebben -. Dus u vervolgens kunt overnemen Queen Led Zeppelin en The Doors aan Jimi Hendrix en Santana.



Creëerde op deze manier snel een dichte wolk van vergelijkbare artiesten - en misschien breidde hun eigen muzikale horizon uit.



Musicroamer. com

Popular

Recent Posts

Blogarchief