Verwijzingsfouten op DB Autozug laten bevestigen door personeel

Met de auto op de trein stappen - dat is iets heel bijzonders. Als het voertuig tijdens de presentatie wordt beschadigd, moet het door de trein worden bevestigd.

Met de auto op de trein stappen - dat is iets heel bijzonders. Als het voertuig gewond raakt tijdens het instappen, moeten passagiers dit laten bevestigen door de spoorweg.



Als u uw auto op een DB Autozug plaatst, moet u op het bordje vertrouwen. Als iemand een fout maakt en een auto is beschadigd, moeten de betrokkenen de spoorwegmedewerker ter plaatse waarschuwen voor het veroorzaken van het dilemma. Het zou dus goed zijn om de schade te laten vervangen door de spoorweg, licht de ADAC toe met het oog op een uitspraak van de rechtbank van Dortmund (Ref.: 11 S 93/12).



In dit geval een Bentley Bestuurder wiens luxe voertuig was beschadigd door een verkeerde instructie, noteer de feiten en laat deze ondertekenen door de instructeur. Hoewel Deutsche Bahn niet aansprakelijk wilde worden gesteld voor de fout van haar werknemer, voerde zij aan dat zij op eigen risico handelde. De rechters vonden dit echter onbegrijpelijk: onder deze omstandigheden zouden noch automobilisten noch spoorwegpersoneel redelijk zijn om voertuigen op een DB Autozug in positie te brengen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief