Opel: Astra OPC wordt de sterkste van de

- serie Opel is in 2012 de sterkste Astra van de hele serie in zicht. De driedeurs OPC-versie van het compacte model krijgt volgens de informatie een geavanceerde turbomotor. opel will 2012 eine opc-variante des kompaktmodells mit 206 kw/280 ps anbieten, die ein spitzentempo von 250 km/h schaffen soll. (bild: opel) In 2012 wil Opel een OPC-variant bieden van het compacte model met 206 kW / 280 pk, waarmee een topsnelheid van 250 km / u wordt bereikt. (Afbeelding: Opel)

Opel heeft in 2012 de sterkste Astra van de hele serie in zicht. De driedeurs OPC-versie van het compacte model krijgt volgens de informatie een geavanceerde turbomotor.



De volgende Opel Astra OPC is de meest krachtige versie van de serie. De spoilers en dorpels visueel opgewaardeerd auto van de "Opel Performace Center" trekt uit de 2,0-liter viercilinder 206 kW / 280 pk. Met een topsnelheid van 250 km / h, wordt de OPC-versie ook de eerder snelste productie Astra zijn.



Voor krachtigere motor, geslepen ontwerp en de sportieve interieur zijn er volgens de fabrikant een stevige wielophanging, waarvan het karakter kan worden gewijzigd door het indrukken van een knop. Wanneer precies de Astra OPC volgend jaar in de uitverkoop zal gaan, wat het gaat kosten en hoeveel brandstof het verbruikt, heeft Opel nog niet aangekondigd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief