Blikvanger op winterdagen: Flaming Katie

Met zijn felle kleuren, de Flaming Kathy (Kalanchoe blossfeldiana) is een echte eye-catcher. Nu opent zijn bloemen en werpt een licht op grijze winterdagen. da The Flaming Kathy is hard. (

Met zijn felle kleuren, de Flaming Kathy (Kalanchoe blossfeldiana) is een echte eye-catcher. Nu opent zijn bloemen en werpt een licht op grijze winter dagen.



The Flaming Kathy is een uiterst robuuste kamerplant. Haar schoonheid kan heel lang worden genoten, want het bloeit in de zomer, verklaart de Association of German Garden Friends (BDG).



Dankzij de moderne fokkerij is de Flaming Katy niet langer alleen verkrijgbaar met de originele rode bloemkleur, maar kan in veel tinten worden gekocht, van geel tot vlamrood. Omdat de plant tot de vetplanten behoort, kan het water in zijn stengels en in zijn verdikte bladeren opslaan en dus droge fasen overleven. De BDG adviseert daarom om zelden en dan krachtig te gieten. Bovendien moeten de stelen na de bloei worden geknipt om een ​​nieuwe bloei te stimuleren.



Degenen die geen genoeg kunnen krijgen van het Flaming Kitten kunnen de plant gemakkelijk vermenigvuldigen. Voor dit kleine scheuten met twee tot drie paar bladeren moet worden gesneden en in kleine potten. Ze groeien snel en groeien uit tot nieuwe zaailingen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief