Huurders mogen ook het woningbedrijf

bekritiseren Op internet is kritiek in reacties of fora zichtbaar voor alle gebruikers. Toch zijn de huurders toegestaan ​​om online te slaan door middel van hun coöperatie als ze goede redenen voor.

Kritiek in reacties of forums is zichtbaar voor alle gebruikers op internet. Toch zijn de huurders toegestaan ​​om online te slaan door middel van hun coöperatie als ze goede redenen voor.



Huurders kunnen hun corporatie op het internet kritiek tijden. Zelfs termen zoals "Sauverein" zijn niet altijd automatisch ontoelaatbaar. Aldus het districtshof Lübeck (Az.: 6 O 13/11), zoals de Duitse vereniging van huurders in Berlijn informeert. In feite kan het in afzonderlijke gevallen toelaatbare waardeoordelen die onder de uitingsvrijheid.



In het geval huurder gekomen zijn eigenaar via een additionele betaling van de exploitatiekosten en de betaling van het voorschot betwist. Om zijn woede te maken, de huurder noemde de residentiële samenleving op websites als "Sauverein" en "locust". Het bedrijf wilde niet aan te bieden en aangeklaagd voor het aansporen.



Het Landgericht acht echter de legitieme uitoefening van de vrijheid van meningsuiting het geval wanneer huurders van grotere woningcorporaties hun ervaringen voor enkele duizenden appartementen in geschikte internetfora ruilen. Bovendien is de term "Sauverein" in dit geval geen formele belediging, omdat het resoneert in een feitelijke kritiek. De huurder heeft geen contactpersoon gevonden, noch een begrijpelijke energierekening ontvangen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief