Zorg bij het grillen op het balkon voor de buren

Vlees, worstjes, gebakken aardappelen. Barbecueën maakt deel uit van de zomer zoals de zon. Huurders in appartementsgebouwen moeten echter voor hun buren zorgen. grille Barbeque ja, maar alsjeblieft met aandacht voor de buren.

Vlees, worstjes, gebakken aardappelen. Barbecueën maakt deel uit van de zomer zoals de zon. Huurders in meergezinswoningen moeten echter rekening houden met hun buren.



Denk aan buren als je op het balkon in een meergezinswoning wilt barbecuen. Hoewel het in flatgebouwen over het algemeen niet is verboden om te grillen, legt de Vereniging voor huurdersbescherming uit in Recklinghausen. Maar de geur van houtskool en worst en mogelijke geluidsoverlast zijn misschien niet zo goed. Daarom wordt het aanbevolen om buren op de hoogte te stellen van de geplande barbecue. Na 22.00 uur moet het volledig worden gestopt.



Huurders moeten ook voorzichtig zijn met betrekking tot de rook: als deze laatste steeds meer naar de tuin of op de balkons van de buren trekt of zelfs binnendringt in de appartementen, kan dit mogelijk worden beschouwd als een overtreding van de regels voor immissiecontrole. Voordat de grill wordt geopend, moeten huurders ook een kijkje nemen in de huisregels of de huurovereenkomst. Voor iedereen die grilt ondanks een verbod en ook een waarschuwing heeft overwonnen, waardoor de onmiddellijke beëindiging van het appartement het risico loopt

Popular

Recent Posts

Blogarchief