Duurzaamheid vindt ook zijn weg naar de modewereld

nin Nina Hollein richt zich op duurzame mode. De auteur Kirsten Brodde kent de vaak slechte productieomstandigheden van textiel. "Voor goedkope kleding betaalt iemand altijd de prijs - man of milieu", bekritiseert ze. Goede dingen komen niet gratis en minder vergif en meer rechtvaardigheid niet gratis. In de tussentijd moeten consumenten zich hiervan ook op lange termijn bewust zijn. De auteur gaat zelfs nog een stap verder: "Optimistisch gezien heeft discounter fashion al een hoogtepunt.. "Zijzelf werd getrimd van top tot teen op eco en hebben ook tot het afsluiten van een lening



Kwaliteit boven kwantiteit - dit is de basis van Nina Hollein:" In plaats van het kopen van drie rokken voor een kind dat snel zijn af te breken en versleten, is het beter om te investeren in een goede deel, dat vervolgens langer houdbaar. "



bij het kopen van gids voor consumenten Michalsky en Brodde eist een transparantere certificering van textiel. Er zijn meer dan 100 zeehonden in dit gebied, maar slechts een handvol zijn onafhankelijk en geloofwaardig, zegt Brodde. Als iemand deze overstroming zou beteugelen, zou er minder verwarring bij de consument zijn. Ze wenst een zegel dat zowel ecologische als sociale criteria omvat.


1 2 3 4 Lees verder op een pagina

Popular

Recent Posts

Blogarchief