Lokmiddel fruit vliegt in een val van water en wasmiddel

Ze zijn vervelend maar niet schadelijk voor de gezondheid: als je fruitvliegen wilt verwijderen, kun je een val van vruchtensap, azijn, water en afwasmiddel maken. Of hij verdeelt de dieren met natuurlijke geuren. eine fruchtfliege (drosophilidae) auf einer bananenschale. Een fruitvlieg (Drosophilidae) op een bananenschil.

Fruitvliegen kunnen worden aangetrokken door een remedie voor thuis. Vruchtensap, azijn en water worden gemengd met een scheut afwasmiddel, legt het Federale Centrum voor Voeding uit.



De afwasvloeistof vermindert de oppervlaktespanning van de vloeistoffen. Eigenlijk is de vliegen zijn zo licht dat ze kunnen zitten op het water, maar op een lagere oppervlaktespanning verdrinken.



Echter, de applicatie is zeer omstreden, verklaren de experts. Omdat andere dieren worden aangetrokken door de vallen. Diervriendelijk zijn geuren die alleen het ongedierte te verdelen. Kruidnagel olie, basilicum, santolina en sandelhout zijn het blik



Preventief moeten aanbieden fruitvliegen beter geen eten, dwz fruit kan staan ​​rond in de zomer niet lang of slechts in kleine hoeveelheden. De Federal Center adviseert. Als alternatief, bescherm de schaal met een strak gaas of een katoenen doek. Lege sap - en wijnglazen kunnen het best direct worden uitgespoeld, en compost - en vuilnisbakken worden vaker in de zomer geleegd.



Fruitvliegen zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Ze kunnen er echter voor zorgen dat fruit sneller bederft, omdat ze bederfelijke bacteriën en gisten kunnen overbrengen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief