Verminder de oude verzekering vóór het wisselen van contant «

Veel particulieren moeten in het nieuwe jaar een premieverhoging verwachten. Een verandering kan de moeite waard zijn, maar niet altijd noodzakelijk. Soms is het genoeg om het oude contract af te slanken.

Veel particuliere verzekerden moeten een premieverhoging verwachten in het nieuwe jaar. Een verandering kan de moeite waard zijn, maar niet altijd noodzakelijk. Soms is het voldoende om het oude contract enigszins te verminderen.



Particuliere verzekerden mogen bij het verhogen van hun premies niet naar een ander particulier fonds snellen. Het is zinvoller om eerst overbodige voordelen uit de huidige verzekeringsdekking te verwijderen en daardoor uw eigen kosten te verminderen. Dat adviseert de spullenstop van het Consumer Affairs Center. Dit is met name gemakkelijk voor items zoals ziekenhuisgeld of spa-geld. Beide kunnen door verzekerden worden opgezegd zonder vervanging. De twee - of meerpersoonskamer was het goedkope alternatief voor de eenpersoonskamer met de behandeling door de hoofdarts. Verzekerde personen kunnen ook sparen door de vergoeding van het tandheelkundige tarief te verminderen.



Vooral ouderen die privé verzekerd zijn, zouden begin 2012 moeten rekenen op het verhogen van hun verzekeringsbijdragen, waarschuwen de consumentenverdedigers. Bijdragenverhogingen bestaan ​​vooral in de zogeheten gesloten tarieven, waarbij vaak alleen ouderen verzekerd zijn, die navenant hogere kosten voor de medische zorg met zich meebrengen. Deskundigen adviseren om van gesloten naar een ander, op dit moment aangeboden tarief te schakelen dat dezelfde services biedt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief