Professionals desinfecteren hun handen goed

Desinfecterende handen is een must voor sommige werknemers. Omdat pathogenen meestal via de handen worden overgedragen. Dit gebeurt niet, ze moeten in zes stappen worden schoongemaakt. schrit Stap 1: Een grotere druppel desinfectiemiddel in de holle hand is voldoende.

Om virussen, bacteriën en schimmels te doden, moeten verzorgers regelmatig hun handen desinfecteren. Dit geldt ook voor werknemers in de voedings - en farmaceutische industrie.



Om de handen echt schoon te krijgen, gaan de medewerkers van de beste in zes stappen voor, de brancheorganisatie voor grondstoffen en chemische industrie toegelicht in een gids over het onderwerp.



Medewerkers invullen van een grotere daling van ontsmettingsmiddel in holle kant dan ze eerst wrijven elkaar de handpalmen. Vervolgens sluiten ze de vingers van de rechterhand, zodat het aanraken van de vingertoppen - en de cirkel het in zijn linkerhand. Doe dan werknemers het tegenovergestelde.



In stap drie wrijven werknemers met de rechter palm van de hand over de linker achterkant van de hand - en dan komt de pagina-einde. Medewerkers leiden dan opnieuw de handpalmen naar elkaar - maar deze keer zodat de vingers in elkaar grijpen. Vervolgens plaatsen ze de vinger binnenste kanten van beide handen op elkaar en haken de vingers in elkaar.



Steek als laatste stap je rechterduim in de linker gesloten palm van je hand. Dan doen ze het hele ding weer aan de andere kant. Het hele proces kan een minuut duren.

Popular

Recent Posts

Blogarchief