Tankvoucher winst: pas op voor nieuwe abonnementsval

Verleidelijke brandstofvouchers: consumenten moeten oppassen voor een nieuwe abonnementsval. Hoe weer uit de val te lopen en tijdig in beroep te gaan, verraden experts van het consumentencentrum Saksen-Anhalt. Verleidelijke brandstofvouchers: consumenten moeten op dit moment oppassen voor een nieuwe abonnementsval. Deskundigen van het consumentencentrum Saksen-Anhalt onthullen hoe ze uit de val kunnen lopen en tijdig een bezwaar kunnen indienen.



Consumenten worden momenteel teruggelokt in de inschrijvingsval met aantrekkelijke winstbeloften. Deze keer zwaaien hun brandstof vouchers - maar in plaats van gratis sprits, krijgen ze een flinke telefoonrekening. Bezorgd moet daarom controleren of er een "brandstof voucher win" hun telefoonrekening precies Consumer Saksen-Anhalt adviseert.



zijn opgenomen in een week 9,90 euro voor een abonnement van 50 wedstrijden, zouden ze schriftelijk aan de telecommunicatie service provider Verslag en het bedrag niet te betalen. In de afgelopen weken werd de consument beloofd op de telefoon een benzine voucher meer dan tien euro. De prijs bleek echter een nieuwe oplichterij te zijn.



Om zich te registreren voor de voucher, moesten de winnaars terugbellen. De voucher was in een brief met de afzender PO Box Tankgutschein Düsseldorf, maar samen met een factuur voor een abonnement op 50 sweepstakes, die 9,90 euro per week kostte. Volgens de pleitbezorgers van de consumenten hadden de slachtoffers echter nooit zo'n abonnement voltooid. De persoon op de factuur moet schriftelijk bezwaar maken.

Popular

Recent Posts

Blogarchief