Winter vaste planten op de juiste manier planten en combineren

Vaste planten met koude-resistente wortels zijn met name geschikt in de winter voor kleurrijke plantenbakken. Maar bij het planten, zijn er een paar dingen om te overwegen. Het vat moet bijvoorbeeld een gat in de grond hebben. das lampenputzergras lässt sich gut mit der brunnera-sorte 'jack frost' kombinieren. (bild: pdm/dpa/tmn) Gras van de grasreiniger is een goede match voor de Brunnera-stam 'Jack Frost'. (Foto: PdM / dpa / tmn)

Vaste planten met koudwerende wortels zijn vooral geschikt voor kleurrijke plantenbakken in de winter. Maar bij het planten, zijn er een paar dingen om te overwegen. Het vat moet bijvoorbeeld een gat in de grond hebben.



Welke vaste planten te planten in de pot op een balkon of terras voor het koude seizoen: Het schip moet een gat in de grond en moeten worden gevuld met waterdoorlatende ondergrond, zodat er geen water is, net als de Kamer van Landbouw Nedersaksen Oldenburg toegelicht. In vorstvrij weer moeten de planten worden bewaterd van tijd tot tijd - zelfs als ze vrij droog dan nat.



De koude-resistente struiken omvatten cranesbill (Geranium), Coral Bells (Heuchera), Ajuga reptans en de Kaukasus me-niet (Brunnera). Als de sterkste professionals past de Heuchera verscheidenheid 'Palace Purple' met zijn donkere bladeren. Wie zilveren patroon bladeren zijn plaats neemt de Brunnera-variëteit 'Jack Frost'. deze planten kunnen worden gecombineerd prachtig Volgens kamer met grassen zoals fontein gras (variëteit 'Weserbergland'), veer gras of Chinese Zilveren gras (variëteit 'Gold Bar').

Popular

Recent Posts

Blogarchief