Komkommer: lichte vlekken zijn het bewijs van maturiteit

Zomertijd betekent komkommertijd. Maar komkommerplanten behoren tot de gevoelige wijnstokplanten. De federale vereniging van Duitse tuinvrienden (BDG) legt uit hoe de plant op de juiste manier kan worden gekweekt en wat met name bij de oogst moet worden overwogen. di De komkommer is een delicate tuinplant. Nu in de zomer heeft het hoogseizoen.

In de zomer is niet alleen de komkommertijd, maar ook de komkommer (Cucumis sativus) in het hoogseizoen. De hobbytuinier moet bij de oogst blijven, omdat komkommers snel groeien. Ze kunnen slechts twee weken na de bloei worden geoogst.



Rijpere komkommers zijn gemakkelijk te herkennen door de uniforme groene kleur en een gladde schil, de Federale Vereniging van Duitse Vrienden van de tuin (BDG) inBerlin uitgelegd. Verschillende sites zijn licht, de komkommer is al veel te laat en moet dringend worden geoogst.



Omdat de dunne komkommer wijnstokken zijn heel gevoelig, beveelt aan dat de BDG, altijd het fruit gesneden met een scherp mes en niet af te breken.



Belangrijk in dit telen en oogsten tijd om de komkommer regelmatig gieten. Omdat in droge de komkommers vorm van bitter en oneetbaar. Om ervoor te zorgen dat de planten geen echte meeldauw krijgen, is het het beste om alleen de grond water te geven en niet de plant zelf, adviseert de BDG. Een laag mulch houdt het vocht vast en stimuleert de bodemleven.

Popular

Recent Posts

Blogarchief