Koppel glasvezelverbindingen los

De installatie van glasvezelverbindingen voor snel internet kan voor belastingdoeleinden worden geclaimd. De vorm en het bedrag hiervan hangt af van de eigendomsstructuur. die kosten für die installation von glasfaserkabeln kann man in der steuererklärung angeben. De kosten voor het installeren van glasvezelkabels kunnen worden vermeld in de belastingaangifte.

Eigenaren die hun huis of appartement voorzien van glasvezelaansluitingen en snel internet, kunnen de kosten van de verbinding voor belastingdoeleinden opeisen.



Als de eigenaar eigenaar is van zijn eigendom, zijn dit aftrekbare ambachtsdiensten. Het voordeel: met de belastingbonus kan er wat geld terug zijn, legt Isabel Klocke van de Belastingbetalersvereniging uit. Hiertoe moeten de kosten worden vermeld in de aangifte inkomstenbelasting.



De belastingdienst houdt dan rekening met 20 procent van de arbeidskosten, machines en reiskosten. Het maximum is 1200 euro per jaar. Materiële kosten kunnen niet worden afgetrokken. Op verzoek van het belastingkantoor moet de belastingbetaler de rekening presenteren en de overdracht van het geld bewijzen. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.



Is het huis gehuurd, de kosten van de glasvezelverbinding kan zich ook af. Eerste keer aansluitingen geleid, is daarop volgende productie kosten zijn fiscaal aftrekbaar als onderdeel van de afschrijvingen.



Echter, als een bestaande verbinding wordt vervangen, kosten kunnen worden geclaimd als inkomen gerelateerde kosten in de inkomsten uit verhuur en leasing vorderingen, Dit blijkt uit een antwoord van het federale ministerie van Financiën geproduceerd (BT-Drs. 18/13307).

Popular

Recent Posts

Blogarchief