Emissierechten voor 2014

meh Meer netto van bruto: voor belastingplichtigen met dubbel budgetbeheer is het de moeite waard om vergoedingen aan te vragen voor 2014.

De maandelijkse belastingaftrek is vaak te hoog voor belastingen. "Dit kan worden verholpen door overeenkomstige vergoedingen aan te vragen", legt Anita Käding van de Belastingbetalersvereniging uit. Dat is al mogelijk.



De emissierechten voor het jaar 2014 kunnen al worden aangevraagd bij de belastingdienst. Pendelaars, onderhoud betalers en belastingbetalers met twee huishoudens, bijvoorbeeld, hebben de kosten die voor fiscale doeleinden kan worden geclaimd.



"Er zijn in principe twee manieren toe te passen voor het in de aangifte inkomstenbelasting of door middel van een toeslag op de elektronische fiscale kaart" Käding toegelicht. Als deze kosten al in het maandelijkse inkomen fiscale aftrek zijn inbegrepen, dus het nettosalaris toegenomen, en de belastingbetaler kan meer op het geld hebben dan wanneer hij de aanslag inkomstenbelasting wacht. De aanvraag moet op een officieel formulier worden ingediend.



Een dergelijke aanvraag veronderstelt dat de belastingbetaler hoge kosten zal maken, omdat emissierechten alleen op een bepaalde grootte worden ingevoerd. Er kunnen bijvoorbeeld hoge arbeidskosten zijn voor een lange reis, werkkleding en uitrusting, extra uitgaven voor dubbel financieel beheer of hoge opleidingskosten.



De voorwaarde is dat de totale uitgaven meer dan € 600 bedragen. "Advertentiekosten worden echter alleen in aanmerking genomen als ze hoger zijn dan het forfaitaire bedrag voor werknemers van 1.000 euro", legt Käding uit.



Aanvraag voor een verlaging van de loonbelasting

Popular

Recent Posts

Blogarchief