Waarom dit kan zijn: harde handdoeken na het wassen

Na een warme douche kijkt men uit naar een zachte handdoek. Maar soms voelt de stof ongewoon moeilijk. Daar zijn redenen voor. sin Als handdoeken na het wassen hard zijn, kan dit te wijten zijn aan de verkeerde dosering van het reinigingsmiddel. Of ze worden gedroogd in een kamer zonder luchtstroom.

Handdoeken kunnen na het wassen en drogen harder aanvoelen dan voorheen. Droog droog noemen deze schrobprofessionals, het kan te wijten zijn aan onjuiste droging - met te weinig tocht. Het forum wijst naar wassen.



Omdat de draad van de handdoeken wordt gelegd op vezel en Schlingenrohren, worden deze in wanorde gebracht in de wastrommel. Als ze droog zijn, ontrafelen ze zich opnieuw door luchtbewegingen, staan ​​op en de handdoek voelt zacht aan. Maar als het wasgoed in een afgesloten kamer zonder tocht hangt, is de stoornis van de vezels vast - dus het wasgoed blijft ruw. Als u geen andere mogelijkheid heeft om te drogen, schudt u de handdoeken in ieder geval goed als u ze na het drogen samen vouwt.



Maar zelfs de verkeerde dosering van het wasmiddel kan het wasgoed hard maken: als het te groot is, laat het resten achter in de stof. Als er te weinig wordt toegevoegd aan de wasmachine, kan er kalkaanslag optreden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief