Leemachtige grond versterkt de geur van de geurende rozen

di De Floribunda Rose is een van de nieuwe soorten die een aangename geur en een mooie kleur combineren.

Sommige zien er goed uit, anderen stralen een verleidelijke geur uit, in elk geval versieren rozen de tuin. Degenen die de geur willen, moeten geurende rozen planten. En let op een speciale aarde.



Ze zijn het symbool van de liefde en hun intense geur is gewoon betoverend: geurende rozen (roze hybriden) verrukken mensen over de hele wereld. Sommige speciale variëteiten zijn zelfs uiterst waardevol. Maar zelfs goedkoper rassen stralen een grote geur en met een beetje zorg in de tuin van een schoonheid. De Duitse federatie van Vrienden van de tuin (BDG) beveelt in Berlijn, vooral op de juiste locatie te zoeken. Zelfs één en dezelfde rozenras kan variëren per locatie buiten een andere geur



vuistregel. De leemgrond, hoe intenser de geur van rozen is. Zoals de edele planten niet graag in de trein te staan, een beschutte hoek van de tuin is de beste plek. De BDG adviseert om de grond regelmatig los te maken op het oppervlak en onkruid te verwijderen. Wilde kruiden trekken vaak rozenplagen aan. De bosrozen 'Münsterland', 'Jude de Duistere' en 'Postillion' evenals de Edelrosen 'Duftwolke' 'Parole' en 'Candlelight' ruiken bijzonder.

Popular

Recent Posts

Blogarchief