Maagd op het platteland voor het droge boeket

De maagd op het platteland is betoverend met haar bloemen. Ze houdt van de zon. Maar zelfs in de herfst en de winter hoeft u uw schoonheid niet op te geven. Haar bollen hebben mooie droge boeketten. di De maagd in het groen bloeit meestal blauw.

Delicaat bloemwerk in wit, roze en blauw zet het meisje midden in de zomer in het bloemenperk op het platteland. Dit zorgt voor een zomerse flair. Zelfs later kun je genieten van hun schoonheid.



Als een klassieke de zomerbloem houdt Nigella (Nigella damascena) de volle zon en is een must in elke cottage tuin, de Federale Vereniging van Duitse Vrienden van de tuin (BDG) inBerlin uitgelegd.



Als een nauwe verwant van de echte zwarte komijn ze was lange tijd populair als nuttig en medicinale plant. Als gevolg van de in hogere doses giftig alkaloïde damascenine in de zaden, echter worden gebruikt vandaag de dag de voorkeur aan hun familieleden terug.



Hoewel de zaden van de groene bruidsmeisje belanden niet in de keuken, beveelt aan dat de BDG, om de capsules rustige drogen, Ze omringen filigrane bladeren, wat erg goed is in droge boeketten. Als de capsules niet worden geoogst, verspreidt de maagd zich heel snel op het platteland door de vallende zaden zelf. Na het zaaien geniet je zo lang van de delicate zomerbloem.

Popular

Recent Posts

Blogarchief