Breng planten samen in de winter

Samen is het gemakkelijker om de winter door te brengen: als u planten in de tuin of op het terras wilt meenemen tijdens het koude seizoen, kunt u de pro bekijken. we Wie planten op het terras wint, moeten ze samenstellen en bedekken.

Berlijn (dpa / tmn) - professionele tuiniers hebben zoveel tips die hobbytuiniers kunnen bekijken. Om de vele bomen en struiken in de pot in hun vriesinstallaties tegen het winterweer te beschermen, bijvoorbeeld, plaatsen experts de planten heel dicht bij elkaar.



Hierdoor is het gemakkelijker om met fleece te dekken. Dit wordt aangegeven door de Bund deutscher Baumschulen (BdB) in Berlijn. Een alternatief voor thuis is om de potplanten tijdens de koude maanden op een schaduwrijke muur of onder een dak te plaatsen. Daar hebben ze geen last van temperaturen rond het vriespunt. Bovendien worden mulch, dennentakken of kokosmatten op het worteloppervlak geplaatst. En fleece verpakt de potten en planten.



Deze maatregelen gaan niet direct over bescherming tegen vorst. Integendeel, de nogal ongevoelige planten lijden aan bevriezing onder sterk fluctuerende temperaturen - tussen lage minus graden 's nachts en plus graden in zonneschijn gedurende de dag. Het zonlicht stimuleert het metabolisme van de planten, waardoor ze vatbaarder worden voor vorst.

Popular

Recent Posts

Blogarchief