EU-updates zwarte lijst van gevaarlijke luchtvaartmaatschappijen

unsiche Onzeker over de wolken: de EU heeft de zwarte lijst bijgewerkt van luchtvaartmaatschappijen waarvan de activiteiten in Europa verboden zijn.

Zoveel luchtvaartmaatschappijen ter wereld schijnen niet met hoge normen. Sommige luchtvaartmaatschappijen mogen vanwege veiligheidsredenen niet naar de EU vliegen. De lijst met deze luchtvaartmaatschappijen is nu vernieuwd.



Sommige luchtvaartmaatschappijen mogen vanwege veiligheidsredenen niet in de Europese Unie opereren. De EU heeft haar zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen waarvan de exploitatie verboden is, geactualiseerd. De lijst is beschikbaar om te downloaden op internet. Daar vinden reizigers een overzicht van luchtvaartmaatschappijen die helemaal niet in Europa mogen vliegen, evenals een lijst van bedrijven met een voorwaardelijk verbod.



De EU wijst erop dat niet alle vliegtuigen in de Unie landen, kan worden gecontroleerd. Als een luchtvaartmaatschappij niet in de zwarte lijst staat, betekent dit niet dat deze automatisch voldoet aan de relevante veiligheidsnormen.



Zwarte lijst EU (pdf-document)

Popular

Recent Posts

Blogarchief