Toeristen moeten zich aanpassen aan spoorwegaanvallen in Italië

Als je in het weekend met de trein in Italië wilt zijn, kun je beter op zoek naar een alternatief. Voor zaterdag en zondag is er een staking van het spoorwegpersoneel aangekondigd.

Als je in het weekend met de trein in Italië wilt reizen, kun je beter op zoek naar een alternatief. Voor zaterdag en zondag is er een staking van het spoorwegpersoneel aangekondigd.


In Italië sloeg het spoorwegpersoneel de komende weken twee keer toe. Een hoogtepunt wordt in heel Italië aangekondigd voor zaterdag 13 oktober vanaf 21:00 uur en zondag 14 oktober tot 21:00 uur. Reizigers moeten vertragingen en treinannuleringen verwachten. Volgens Deutsche Bahn worden de treinen van en naar Duitsland niet beïnvloed. Van zondag 28 oktober, 03.00 uur tot maandag 29 oktober, 02.00 uur, staken ook de medewerkers van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Trenord in staking. Dit werkt vooral op het spoorwegverkeer in de regio Lombardije. Volgens de woordvoerster van de spoorwegen is het nog steeds onduidelijk of deze staking Duitsland zal treffen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief